- Sty 12, 2005
- 2,824
- 0
- 0
Kretyńsko proste danie:
filety z kurczaka, poporcjowane na kotlety, lekko rozbite,
posolone, popieprzone
na talerzach:
na pierwszym bułka tarta pół na pół z otrębami
na drugim rozbełtane jajo
i panierujem w tej kolejności - najpierw w bułce z otrębami, potem w jaju,
i na patelnię, pyzsne z sałatą , mizerią.
Te kotlety są poprostu wyśmienite. Mniam
filety z kurczaka, poporcjowane na kotlety, lekko rozbite,
posolone, popieprzone
na talerzach:
na pierwszym bułka tarta pół na pół z otrębami
na drugim rozbełtane jajo
i panierujem w tej kolejności - najpierw w bułce z otrębami, potem w jaju,
i na patelnię, pyzsne z sałatą , mizerią.
Te kotlety są poprostu wyśmienite. Mniam