- Lis 1, 2004
- 28,999
- 1
- 0
wg Kuchni Azjatyckiej (z modyfikacjami małymi)
500 g fasolki obgotować
sos:
n suchej patelni uprażyć 2 łyzki sezamu. Następnie utłuc je w moździerzu na pastę. Połączyć pastę z : 1 łyżką jasnego sosu sojowego, 1 łyzką wina Mirin i startym kawałkiem świeżego imbiru, dodać 2 łyżeczki cukru. Dokładnie wymieszać. Polać fasolkę i jeśc J
500 g fasolki obgotować
sos:
n suchej patelni uprażyć 2 łyzki sezamu. Następnie utłuc je w moździerzu na pastę. Połączyć pastę z : 1 łyżką jasnego sosu sojowego, 1 łyzką wina Mirin i startym kawałkiem świeżego imbiru, dodać 2 łyżeczki cukru. Dokładnie wymieszać. Polać fasolkę i jeśc J
Ostatnią edycję dokonał moderator: