- Gru 15, 2004
- 6,771
- 0
- 0
6 kawałków świeżego łososia
3 ząbki czosnku
2 łyżki oleju
przyprawa do ryb
sól
cytryna
Dzwonka ryby dokładnie umyć i osuszyc. Starannie posmarowc olejem, natrzec roztartym czosnkiem solą i przyprawą do ryb. Ułożyć na rozgrzanym ruszczie. Piec na złoty kolor z obu stron. Podawac n a rozgrzanym półmisku z ćwiartkami cytryn.
3 ząbki czosnku
2 łyżki oleju
przyprawa do ryb
sól
cytryna
Dzwonka ryby dokładnie umyć i osuszyc. Starannie posmarowc olejem, natrzec roztartym czosnkiem solą i przyprawą do ryb. Ułożyć na rozgrzanym ruszczie. Piec na złoty kolor z obu stron. Podawac n a rozgrzanym półmisku z ćwiartkami cytryn.
Ostatnią edycję dokonał moderator: