bruschetta Dagi*

marghe

Member
Lis 1, 2004
28,999
1
0
czyli mojej przyjaciółki

dobry chleb podpiec na grilu

"sałatka": pomidory, czosnek, bazylia, ocet balsamiczny, sól, pieprz,oliwa
sałatkę ułozyć na chlebie i zajdac

niebo w gebie
nEh6oNc7bjpKIwsjvX.jpg


mJhgHihnbeacVHInHX.jpg
 
Ostatnią edycję dokonał moderator:

nelly26

Member
Paź 25, 2005
79
0
0
a ja dodaje do tej mieszanki pokrojona mozarelle i zapiekam:)
 

Mała_Mi

Member
Lis 21, 2006
15,028
2
0
- tak,c iepłe. To super połączenie, ta ciepła grzanka i pomidory.
- ja zawsze nakładałam, ale w sumie nic nie stoi na przeszkodzie, by dać na stół grzanki i salaterkę z pomidorami.
- tak, ciabatta będzie ok.
icon_smile.gif
 

Mała_Mi

Member
Lis 21, 2006
15,028
2
0
jesli sie je od razu,to nie miekna. My zawsze od razu jemy,by byly cieple. Faktycznie,gdyby mialy stac dluzej,moze by i troche nasiakly. Ale i zimne beda.
 

BeataSz

Member
Wrz 23, 2004
10,244
1
38
ja zawsze podaję grzanki, ząbki czosnku i sałatkę oddzielnie-każdy naciera sobie kromki czosnkiem ile chce i nakłada sałatki też ile chce.