- Wrz 17, 2004
- 44,979
- 4
- 0
Pita
przyprawy, ziola, parmezan
i troche cierpliwosci do krojenia w poprzek
Rozdzielic zwykla pite (cienka) na 2 warstwy.
Posmarowac srodki oliwa, posypac ziolami lub mieszankami ziol i przypraw. Parmezan tez jest bdb.
Pokroic na czastki (6-10 zaleznie od wielkosci pity).
Zapiekac w goracym piekarniku.
Podawac na cieplo, na zimno, same, z dipami, zupami ... do kart i wina
przyprawy, ziola, parmezan
i troche cierpliwosci do krojenia w poprzek
Rozdzielic zwykla pite (cienka) na 2 warstwy.
Posmarowac srodki oliwa, posypac ziolami lub mieszankami ziol i przypraw. Parmezan tez jest bdb.
Pokroic na czastki (6-10 zaleznie od wielkosci pity).
Zapiekac w goracym piekarniku.
Podawac na cieplo, na zimno, same, z dipami, zupami ... do kart i wina