- Lis 1, 2004
- 28,998
- 1
- 0
Krewetki obrać, wyciagnąc przewód pokarmowy..
Na oliwię wrzućic czosnek (sporo) i peperoncino, dodać krewetki.. smazyć. Podlać białym winem. Doprawić
Krewetki zdjąc z patelni
Na patelnie dodać odrobinę masła i wcisnąc sok z 1 cytryny. Odparować. Wrzucić ponownie krewetki, podgrzać je w sosie.
Jeść z bagietką
Na oliwię wrzućic czosnek (sporo) i peperoncino, dodać krewetki.. smazyć. Podlać białym winem. Doprawić
Krewetki zdjąc z patelni
Na patelnie dodać odrobinę masła i wcisnąc sok z 1 cytryny. Odparować. Wrzucić ponownie krewetki, podgrzać je w sosie.
Jeść z bagietką
Ostatnią edycję dokonał moderator: