- Wrz 20, 2004
- 13,999
- 0
- 0
piekny kawalek schabu posolic,  posmarowac musztarda i obsmazyc ze wszystkich stron na masle
masla nie zalowac, oliwy z oliwek dodac. jak juz rumiany to zalac goracym mlekiem tak by byl przykryty, gotowac tak dlugo az zrobi sie sos gesty taki grudkowaty o pieknym zlotym kolorze. Jesli macie slodka smietanke to tez mozna dolac do tego mleka.Pachnie w domu jak w niebie. Jesc z marchewka gotowana - pyszna jest mojej tesciowej co to dodaje sie jajko do niej i piertuszke mniam i bagietke oczywiscie trzeba mniec coby ten sos
Matko kochana - niebo w gebie po okolo 3 godzinach - nic sie nie robi poprostu samo sie gotuje a smakuje cudownie
	
		
			
		
		
	
			
			masla nie zalowac, oliwy z oliwek dodac. jak juz rumiany to zalac goracym mlekiem tak by byl przykryty, gotowac tak dlugo az zrobi sie sos gesty taki grudkowaty o pieknym zlotym kolorze. Jesli macie slodka smietanke to tez mozna dolac do tego mleka.Pachnie w domu jak w niebie. Jesc z marchewka gotowana - pyszna jest mojej tesciowej co to dodaje sie jajko do niej i piertuszke mniam i bagietke oczywiscie trzeba mniec coby ten sos
Matko kochana - niebo w gebie po okolo 3 godzinach - nic sie nie robi poprostu samo sie gotuje a smakuje cudownie
			
				Ostatnią edycję dokonał moderator: 
			
		
	
										
										
											
	
		
			
		
		
	
	
	
		
			
		
		
	
										
									
								 
				
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		 
	 
 
		 
	 
 
		