martyna22a @ 21 Oct 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=903045pozwole sobie podpiac sie pod ten temat, feta smazona w bekonieOoo, tak nie próbowałam a wydaje się pyszne
martyna22a @ 21 Oct 2009 napisał:index.php?act=findpost&pid=903045pozwole sobie podpiac sie pod ten temat, feta smazona w bekonieFajna sprawa, kiedyś robiłam taką fetę, ale jak dla mnie ma ona jedną zasadniczą wadę: to zbyt słona rzecz. I feta, i bekon są słone, wiec całość jest już dla mnie ZA słona. Podobnie z oscypkiem, który przygotowywałam w identyczny sposób... można co najwyżej złagodzić tę słoność przez dodatek żurawiny.
Ta strona internetowa uzywa plikow cookies (tzw. ciasteczka) w celach funktionalnych. Przez dalsze uzytkowanie strony akceptujesz pliki cookies.
Informacje do plikow cookies i mozliwowsci ich wylaczenia