Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
3 BIT
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Misha" data-source="post: 463032" data-attributes="member: 3329"><p>Ja to ciasto ze dwa lata robiłam, dopóki pół roku temu nie wpadło mi w ręce to bez pieczenia. Jest o wiele mniej słodkie niz 3-bit standardowy, poniewaz do budyniu nie dodajemy cukru, Ale i tak smak 3-bita pozostaje przez mleko skondensowane, ktore w gruncie rzeczy wystarcza za całą słodycz tego ciasta. </p><p>CYTATJest slodkie ale nie wiem czy bardzo... zalezy jak kto lubi...</p><p>robilam w piatek z petitkami i bylo bardziej slodkie niz z szkolnymi, ciasto gdy pieke daje troszke mniej cukru ale nie duzo...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Misha, post: 463032, member: 3329"] Ja to ciasto ze dwa lata robiłam, dopóki pół roku temu nie wpadło mi w ręce to bez pieczenia. Jest o wiele mniej słodkie niz 3-bit standardowy, poniewaz do budyniu nie dodajemy cukru, Ale i tak smak 3-bita pozostaje przez mleko skondensowane, ktore w gruncie rzeczy wystarcza za całą słodycz tego ciasta. CYTATJest slodkie ale nie wiem czy bardzo... zalezy jak kto lubi... robilam w piatek z petitkami i bylo bardziej slodkie niz z szkolnymi, ciasto gdy pieke daje troszke mniej cukru ale nie duzo... [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
3 BIT
Top
Bottom