Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Ajwar
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Joanna" data-source="post: 746264" data-attributes="member: 1024"><p>Zrobiłam nieco inaczej, ale że wyszedł pyszny, zanotuję modyfikacje ku pamięci:</p><p>1. Pomidory rozgotowałam, przetarłam i zagęściłam.</p><p>2. Upieczone bakłażany i papryki pozbawiłam skórek i zmęłłam maszynką do mięsa.</p><p>3. Dodałam dwie ostre papryczki chilli.</p><p>Składniki dawałam na oko - około 2 kg pomidorów, 5 średnich bakłażanów i 6 dużych papryk.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joanna, post: 746264, member: 1024"] Zrobiłam nieco inaczej, ale że wyszedł pyszny, zanotuję modyfikacje ku pamięci: 1. Pomidory rozgotowałam, przetarłam i zagęściłam. 2. Upieczone bakłażany i papryki pozbawiłam skórek i zmęłłam maszynką do mięsa. 3. Dodałam dwie ostre papryczki chilli. Składniki dawałam na oko - około 2 kg pomidorów, 5 średnich bakłażanów i 6 dużych papryk. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Do karafki i słoika
Zapasy
Ajwar
Top
Bottom