Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Amur duszony w piwie i cebuli*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Medicus Pivovarius" data-source="post: 207669" data-attributes="member: 29"><p>Amura dzielimy na dzwonka. Kropimy sokiem z cytryny, posypujemy czarnym pieprzem i przyprawą do ryby. Pozostawiamy na 2-3 godziny.</p><p>Cebulę (duże okazy) kroimy w grube talary.</p><p>W naczyniu zaroodpornym układamy warstwe cebuli, amura, cebuli, amura i przykrywamy cebulą.</p><p>Solimy warstwy delkatnie.</p><p>Na wierzch dajemy troche grubo tłuczonego pieprzu.</p><p>Wlewamy butelke jasnego piwa (normalne, nie żadne mocne).</p><p>Wstawiamy do piekarnika 180 deg. C na ok 1-1,5 h (w zależności od wielkości porcji).</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Medicus Pivovarius, post: 207669, member: 29"] Amura dzielimy na dzwonka. Kropimy sokiem z cytryny, posypujemy czarnym pieprzem i przyprawą do ryby. Pozostawiamy na 2-3 godziny. Cebulę (duże okazy) kroimy w grube talary. W naczyniu zaroodpornym układamy warstwe cebuli, amura, cebuli, amura i przykrywamy cebulą. Solimy warstwy delkatnie. Na wierzch dajemy troche grubo tłuczonego pieprzu. Wlewamy butelke jasnego piwa (normalne, nie żadne mocne). Wstawiamy do piekarnika 180 deg. C na ok 1-1,5 h (w zależności od wielkości porcji). [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Frakcja pływająca
Amur duszony w piwie i cebuli*
Top
Bottom