Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Anchovies po francusku
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="kermidt" data-source="post: 162508" data-attributes="member: 59"><p>czyli na bagietce</p><p></p><p>puszka anchovies (85g) w oleju</p><p>2 zabki czosnku</p><p>14 czarnych oliwek bez pestek</p><p>1 maly pomidor</p><p>1 lyzeczka tymianku</p><p>3 lyzeczki natki </p><p>pieprz czarny (najlepiej swiezo mielony) </p><p></p><p>skladniki posiekac w blenderze/malakserze/czym kto ma do uzyskania masy ale z grudkami. Jesli jest za gesta dodac oliwy, zeby konsystencja latwo sie rozsamrowywala. </p><p>Kromki bagietki opiec w piekarniku/pod grilem/ w tosterze z dwoch stron, </p><p>do zrumienienia. Smarowac pasta. Posypac natka. </p><p>Zjadac.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kermidt, post: 162508, member: 59"] czyli na bagietce puszka anchovies (85g) w oleju 2 zabki czosnku 14 czarnych oliwek bez pestek 1 maly pomidor 1 lyzeczka tymianku 3 lyzeczki natki pieprz czarny (najlepiej swiezo mielony) skladniki posiekac w blenderze/malakserze/czym kto ma do uzyskania masy ale z grudkami. Jesli jest za gesta dodac oliwy, zeby konsystencja latwo sie rozsamrowywala. Kromki bagietki opiec w piekarniku/pod grilem/ w tosterze z dwoch stron, do zrumienienia. Smarowac pasta. Posypac natka. Zjadac. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Coś na ząb lub dwa
Małe danka
Anchovies po francusku
Top
Bottom