Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia azjatycko-orientalna
Ara'yes*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="faraula" data-source="post: 1350806" data-attributes="member: 10840"><p>Dodam jeszcze dla tych, ktorzy nie maja dostepu do chleba libanskiego, ze zwyklam tez sama piec chlebek arabski. Wychodzi jednak inny bez specjalnego ponoc piecyka. Ja zwykle zagniatam ciasto jak na pizze (woda, mleko, sol, oliwa z oliwek, drozdze, maka) i potem kiedy formuje ciasto nie powinno byc za grube, nie powinno byc za cienkie, otwiera sie samo w piekarniku i juz ma sie kieszonke. Mozna piec na kamieniu (tj. wrzucic to pieca kamienie-kamien i na to polozyc chleb, tez sie powinien otworzc. Mudze odgrzebac zdj. mojego. tutaj widac ten piecyko-garnek - <a href="http://www.youtube.com/watch?v=RT95nl71C5Q" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=RT95nl71C5Q</a> - jest i caly przepis na ten chleb.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="faraula, post: 1350806, member: 10840"] Dodam jeszcze dla tych, ktorzy nie maja dostepu do chleba libanskiego, ze zwyklam tez sama piec chlebek arabski. Wychodzi jednak inny bez specjalnego ponoc piecyka. Ja zwykle zagniatam ciasto jak na pizze (woda, mleko, sol, oliwa z oliwek, drozdze, maka) i potem kiedy formuje ciasto nie powinno byc za grube, nie powinno byc za cienkie, otwiera sie samo w piekarniku i juz ma sie kieszonke. Mozna piec na kamieniu (tj. wrzucic to pieca kamienie-kamien i na to polozyc chleb, tez sie powinien otworzc. Mudze odgrzebac zdj. mojego. tutaj widac ten piecyko-garnek - [URL="http://www.youtube.com/watch?v=RT95nl71C5Q"]http://www.youtube.com/watch?v=RT95nl71C5Q[/URL] - jest i caly przepis na ten chleb. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia azjatycko-orientalna
Ara'yes*
Top
Bottom