Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Baba paryska
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Margot" data-source="post: 1645086" data-attributes="member: 592"><p>Nooo po upieczeniu na drugi dzień była przepyszna, leciutka, wilgotna, na następny już nie , ale ja jej nie lukrowałam i stała nienakryta, może to moja winna z tym przesuszeniem.</p><p>Ale smaczna nadal jest choć dobrze pod ręką mieć kubek z herbatą</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Margot, post: 1645086, member: 592"] Nooo po upieczeniu na drugi dzień była przepyszna, leciutka, wilgotna, na następny już nie , ale ja jej nie lukrowałam i stała nienakryta, może to moja winna z tym przesuszeniem. Ale smaczna nadal jest choć dobrze pod ręką mieć kubek z herbatą [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Baba paryska
Top
Bottom