Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Babcine kruche ciasto do różności
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="hokusik" data-source="post: 914925" data-attributes="member: 15923"><p>Składniki:</p><p>0,5kg mąki krupczatki</p><p>20dag cukru</p><p>20dag masła</p><p>6 żółtek</p><p></p><p>Wrzucić do miski, zagnieść wstawić do lodówki najlepiej na noc. Ciasto nadaje się na szarlotki, ciasteczka, babeczki. </p><p>Przepis podaje ponieważ ostatnio robiiłam Pavlowa i sami wiecie że zostaje dużo żółtek, wiec robię z niego kruche i do zamrazarnika wkładam i czeka na np. niespodziewnych gości.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hokusik, post: 914925, member: 15923"] Składniki: 0,5kg mąki krupczatki 20dag cukru 20dag masła 6 żółtek Wrzucić do miski, zagnieść wstawić do lodówki najlepiej na noc. Ciasto nadaje się na szarlotki, ciasteczka, babeczki. Przepis podaje ponieważ ostatnio robiiłam Pavlowa i sami wiecie że zostaje dużo żółtek, wiec robię z niego kruche i do zamrazarnika wkładam i czeka na np. niespodziewnych gości. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Babcine kruche ciasto do różności
Top
Bottom