Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Babka cytrynowa z mascarpone
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Joanna" data-source="post: 1695602" data-attributes="member: 1024"><p>Na pewno ważne jest to w przypadku deserów typu tiramisu, gdzie warunkiem sukcesu jest ubicie mascarpone na sztywno, ale myślę, że w przypadku babki to nie ma aż tak dużego znaczenia, skoro robi się ją z powodzeniem na śmietanie czy jogurcie. Muszę się jednak w końcu nauczyć sprawdzać tę wartość przed zakupem, zwłaszcza, że się już raz nacięłam na zbyt chude mascarpone i z ciekawości upiec tę babkę z mniej tłustym serkiem.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joanna, post: 1695602, member: 1024"] Na pewno ważne jest to w przypadku deserów typu tiramisu, gdzie warunkiem sukcesu jest ubicie mascarpone na sztywno, ale myślę, że w przypadku babki to nie ma aż tak dużego znaczenia, skoro robi się ją z powodzeniem na śmietanie czy jogurcie. Muszę się jednak w końcu nauczyć sprawdzać tę wartość przed zakupem, zwłaszcza, że się już raz nacięłam na zbyt chude mascarpone i z ciekawości upiec tę babkę z mniej tłustym serkiem. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Babka cytrynowa z mascarpone
Top
Bottom