Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Babka czekoladowa - na złamane serce
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Joanna" data-source="post: 1624084" data-attributes="member: 1024"><p>Przerobiłam dziś tę babkę na cytrynową - zamiast kakao dałam mąkę (pełnoziarnistą orkiszową) i dodałam sok i skórkę z jednej dużej cytryny. Cukru (trzcinowego) dałam jak zwykle mniej. Wygląda i pachnie super.</p><p></p><p>EDIT:</p><p>Ostatnia wersja - z czekoladą, kakao i olejem kokosowym w miejsce połowy masła.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joanna, post: 1624084, member: 1024"] Przerobiłam dziś tę babkę na cytrynową - zamiast kakao dałam mąkę (pełnoziarnistą orkiszową) i dodałam sok i skórkę z jednej dużej cytryny. Cukru (trzcinowego) dałam jak zwykle mniej. Wygląda i pachnie super. EDIT: Ostatnia wersja - z czekoladą, kakao i olejem kokosowym w miejsce połowy masła. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Babka czekoladowa - na złamane serce
Top
Bottom