Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Babka czekoladowa
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Izolda" data-source="post: 1518166" data-attributes="member: 1443"><p>Pychotko ja nie jestem wrażliwa na proszek do pieczenia, ani mnie nie szczypie w język, ani nie mam po nim zgagi, zawsze robiłam zgodnie z oryginałem. Nie ręczę co się stanie jeśli zmniejszysz ilość, może być zakalec. To ciasto jest dość delikatne. To ma być płaska łyżka, ja mam łyżeczki miarki i ich używam.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Izolda, post: 1518166, member: 1443"] Pychotko ja nie jestem wrażliwa na proszek do pieczenia, ani mnie nie szczypie w język, ani nie mam po nim zgagi, zawsze robiłam zgodnie z oryginałem. Nie ręczę co się stanie jeśli zmniejszysz ilość, może być zakalec. To ciasto jest dość delikatne. To ma być płaska łyżka, ja mam łyżeczki miarki i ich używam. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Babka czekoladowa
Top
Bottom