Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Babka kawowa
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="iwona44" data-source="post: 803814" data-attributes="member: 4326"><p>Udało mi się zrobić zdjęcie ,zaraz babka ,,wyjeżdża&quot;na degustację ,foremka nie babkowa bo jakoś do tej pory nie zaopatrzyłam się ,wydaje mi się ,że lepiej lukier by ją pokrył gdyby była jeszcze ciepła,ale to tylko moje gdybanie,a co do walorów smakowych to potem</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="iwona44, post: 803814, member: 4326"] Udało mi się zrobić zdjęcie ,zaraz babka ,,wyjeżdża"na degustację ,foremka nie babkowa bo jakoś do tej pory nie zaopatrzyłam się ,wydaje mi się ,że lepiej lukier by ją pokrył gdyby była jeszcze ciepła,ale to tylko moje gdybanie,a co do walorów smakowych to potem [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Babka kawowa
Top
Bottom