Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Babka z rumem
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="samanta" data-source="post: 898922" data-attributes="member: 5092"><p>No i prawda. Rzeczywiście nie jest ponczowa, tylko wilgotna i pyszna. Rum dobrze wyczuwalny, na zdjęciu jakoś nie widać bakalii a dałam dużo, migdałów było prawie 2x tyle co w przepisie. Dobrze że ją upiekłam z migdałami, następna będzie z orzechami. Tylko co mnie opętało żeby piec <strong>jedną </strong>babkę? Przed chwilą pokroiłam a już jest tylko połowa!</p><p>Dziewczyny, pieczcie ją! Ja pewnie jutro upiekę znowu.</p><p>[ATTACH=full]45833[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="samanta, post: 898922, member: 5092"] No i prawda. Rzeczywiście nie jest ponczowa, tylko wilgotna i pyszna. Rum dobrze wyczuwalny, na zdjęciu jakoś nie widać bakalii a dałam dużo, migdałów było prawie 2x tyle co w przepisie. Dobrze że ją upiekłam z migdałami, następna będzie z orzechami. Tylko co mnie opętało żeby piec [B]jedną [/B]babkę? Przed chwilą pokroiłam a już jest tylko połowa! Dziewczyny, pieczcie ją! Ja pewnie jutro upiekę znowu. [ATTACH=full]45833[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Babka z rumem
Top
Bottom