Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
Baby ziemniaczane*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="rataj" data-source="post: 810388" data-attributes="member: 172"><p>&quot;testowałem &quot; babę nie raz,dwa,trzy.....</p><p>oto moje wnioski</p><p>Tłuszcz- zamiast boczku słoniny itp można dodać oliwy extra</p><p>ziemniaki można zetrzeć na grubej tarce bo i tak się rozpuszczą</p><p>ostatnio dodaje kilka ugotowanych ziemniaków</p><p>Jak coś zostanie to do zamrażarki jako tzw. &quot;przegląd tygodnia&quot;</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="rataj, post: 810388, member: 172"] "testowałem " babę nie raz,dwa,trzy..... oto moje wnioski Tłuszcz- zamiast boczku słoniny itp można dodać oliwy extra ziemniaki można zetrzeć na grubej tarce bo i tak się rozpuszczą ostatnio dodaje kilka ugotowanych ziemniaków Jak coś zostanie to do zamrażarki jako tzw. "przegląd tygodnia" [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
Baby ziemniaczane*
Top
Bottom