Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zaczynie drożdżowym
Bagietka francuska / Peter Reinhart
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Malgosimi" data-source="post: 196304" data-attributes="member: 231"><p>tak, mam. Co roziumiesz przez make chlebowa? Do tej bułki NIE UZYWA SIE MAKI CHLEBOWEJ w rozumieniu amerykanskim, tylko all purpose, czyli ta 550 w sumie niech bedzie (choc do Reinharta nalezy dobierac make wg zawartosci protein a nie naszego numerka, ktory okresla poziom oczyszczenia)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Malgosimi, post: 196304, member: 231"] tak, mam. Co roziumiesz przez make chlebowa? Do tej bułki NIE UZYWA SIE MAKI CHLEBOWEJ w rozumieniu amerykanskim, tylko all purpose, czyli ta 550 w sumie niech bedzie (choc do Reinharta nalezy dobierac make wg zawartosci protein a nie naszego numerka, ktory okresla poziom oczyszczenia) [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zaczynie drożdżowym
Bagietka francuska / Peter Reinhart
Top
Bottom