Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
Bagietki rustykalne na zakwasie (AgusiaH)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Malgosimi" data-source="post: 163836" data-attributes="member: 231"><p>Ni ewyszły mi te bułki... zrobiłam ciasto z podanych skłądników, dałam nawet więcej mąki, ale nadal było luźne. Pomyślałam, że może tak ma być i zostawiłam do rośnięcia. Niestety nie duało mi się z nich niczego uformować, było strasznie rzadkie.</p><p>szkoda, że nie mam formy do bagietek, bo ona rozwiązałaby problem...</p><p></p><p></p><p>Agusiu, a jak zrobiłaś, że one takie brązowe są?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Malgosimi, post: 163836, member: 231"] Ni ewyszły mi te bułki... zrobiłam ciasto z podanych skłądników, dałam nawet więcej mąki, ale nadal było luźne. Pomyślałam, że może tak ma być i zostawiłam do rośnięcia. Niestety nie duało mi się z nich niczego uformować, było strasznie rzadkie. szkoda, że nie mam formy do bagietek, bo ona rozwiązałaby problem... Agusiu, a jak zrobiłaś, że one takie brązowe są? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie z dodatkiem drożdży
Bagietki rustykalne na zakwasie (AgusiaH)
Top
Bottom