Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Baklazany na chrupko
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="dziunia" data-source="post: 819353" data-attributes="member: 151"><p>Na patelni ale wlałam tyle oleju, że pływały, nie dotykały dna. Pokroiłam na plastry ok. 3-4 mm, zasolone stały ok. 3 godziny. W ogóle to je rozłożyłam na ręczniku papierowym i dopiero posoliłam, potem nakryłam następną warstwą ręcznika i kilka razy dociskałam to wszystko rękoma, woda wsiąkła w ręcznik, więc były naprawdę dobrze osuszone.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dziunia, post: 819353, member: 151"] Na patelni ale wlałam tyle oleju, że pływały, nie dotykały dna. Pokroiłam na plastry ok. 3-4 mm, zasolone stały ok. 3 godziny. W ogóle to je rozłożyłam na ręczniku papierowym i dopiero posoliłam, potem nakryłam następną warstwą ręcznika i kilka razy dociskałam to wszystko rękoma, woda wsiąkła w ręcznik, więc były naprawdę dobrze osuszone. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Baklazany na chrupko
Top
Bottom