Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Baleron*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="jorgos" data-source="post: 1028200" data-attributes="member: 8369"><p>Sama galaretowatość nie jest jeszcze zła gorzej jak zmienia się jej zapach stąd bardzo ważne jest doglądanie peklującego się mięsa. Jedną z przyczyn może być nie zachowanie temperatur ale także wpływ ma samo mięsko jego rodzaj i pochodzenie. osobiście mam przy mięsku w lodówce leżeć zawsze dokładny termometr. Tak bardzo kładę nacisk na temperaturę bo sam się przewiozłem raz na peklowaniu mięska drobiowego w lodówce, nie macie pojęcia jakiego śmierdzącego mięsa można się dorobić za jedną noc i to w lodówce a wystarczy tylko nie wychłodzone mięsko dać do nie do końca lodowatej zalewy.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="jorgos, post: 1028200, member: 8369"] Sama galaretowatość nie jest jeszcze zła gorzej jak zmienia się jej zapach stąd bardzo ważne jest doglądanie peklującego się mięsa. Jedną z przyczyn może być nie zachowanie temperatur ale także wpływ ma samo mięsko jego rodzaj i pochodzenie. osobiście mam przy mięsku w lodówce leżeć zawsze dokładny termometr. Tak bardzo kładę nacisk na temperaturę bo sam się przewiozłem raz na peklowaniu mięska drobiowego w lodówce, nie macie pojęcia jakiego śmierdzącego mięsa można się dorobić za jedną noc i to w lodówce a wystarczy tylko nie wychłodzone mięsko dać do nie do końca lodowatej zalewy. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Baleron*
Top
Bottom