Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Baleron*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="BeataSz" data-source="post: 1122358" data-attributes="member: 90"><p>już za późno, ale odpowiadam:</p><p>ja wyciągam z wrzątku i zawijam od razu w folię aluminową-to znaczy do tej pory tak robiłam. Wczoraj natomiast przygotowywałam schab i po zakończeniu &quot;parzenia&quot; schab z workiem schłodziłam w zimnej wodzie.</p><p></p><p>A.S., na Boże Narodzenie robiłam schab peklowany tym sposobem, ale jakiś trochę wiórowaty mi wyszedł, a jak Tobie?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BeataSz, post: 1122358, member: 90"] już za późno, ale odpowiadam: ja wyciągam z wrzątku i zawijam od razu w folię aluminową-to znaczy do tej pory tak robiłam. Wczoraj natomiast przygotowywałam schab i po zakończeniu "parzenia" schab z workiem schłodziłam w zimnej wodzie. A.S., na Boże Narodzenie robiłam schab peklowany tym sposobem, ale jakiś trochę wiórowaty mi wyszedł, a jak Tobie? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Baleron*
Top
Bottom