Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Baleron*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="A.S." data-source="post: 1122501" data-attributes="member: 2980"><p>Sprobowalismy schabu - otoz, wiorowaty to moze on i nie jest, ale suchy jak to schab... Kurcze, zaluje, ze nie bylo karkowki jak bylam na zakupach, a potem to by bylo za pozno na marynowanie. Nastepnym razem dodam wiecej przypraw rowniez. Smak zupelnie inny niz schab pieczony jaki sie robi zawsze u mnie w domu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="A.S., post: 1122501, member: 2980"] Sprobowalismy schabu - otoz, wiorowaty to moze on i nie jest, ale suchy jak to schab... Kurcze, zaluje, ze nie bylo karkowki jak bylam na zakupach, a potem to by bylo za pozno na marynowanie. Nastepnym razem dodam wiecej przypraw rowniez. Smak zupelnie inny niz schab pieczony jaki sie robi zawsze u mnie w domu. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Baleron*
Top
Bottom