Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Baleron*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Mała_Mi" data-source="post: 1263062" data-attributes="member: 2721"><p>Sól morska <strong>nie </strong><strong>zastąpi </strong>soli peklowej. Niech Cię nie zmyli to, że obie się nazywają &quot;sól&quot;. Mają zupełnie różne właściwości i nie można używać jednej w zastępstwie drugiej. Sól spożywcza nadaje potrawom słony smak. Sól peklowa <strong>pekluje </strong>surowe mięso (nie można używać jej do solenia potraw). W każdym większym markecie powinnaś ją znaleźć, nawet chyba już i Kamis ją robi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mała_Mi, post: 1263062, member: 2721"] Sól morska [B]nie [/B][B]zastąpi [/B]soli peklowej. Niech Cię nie zmyli to, że obie się nazywają "sól". Mają zupełnie różne właściwości i nie można używać jednej w zastępstwie drugiej. Sól spożywcza nadaje potrawom słony smak. Sól peklowa [B]pekluje [/B]surowe mięso (nie można używać jej do solenia potraw). W każdym większym markecie powinnaś ją znaleźć, nawet chyba już i Kamis ją robi. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Baleron*
Top
Bottom