Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Baleron*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="JotHa" data-source="post: 1498001" data-attributes="member: 75"><p>Kasho, nie mam pojecia, się nie znam. Dopiero 3 razy peklowałam i jak dotąd kawałki mniejsze niz dziewczyny podają w przepisach i zalewa nie zmieniała konsystencji. Może odpowie inna dziewczyna z robiących tym sposobem wędliny. Jest wątek w 'jedzeniowym' o takim przygotowywaniu mięsa.</p><p></p><p>Ale chciałabym zapytać w temacie, jak bardzo zmniejeszyć czas gotowania polędnicy o masie ok 700 g ?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="JotHa, post: 1498001, member: 75"] Kasho, nie mam pojecia, się nie znam. Dopiero 3 razy peklowałam i jak dotąd kawałki mniejsze niz dziewczyny podają w przepisach i zalewa nie zmieniała konsystencji. Może odpowie inna dziewczyna z robiących tym sposobem wędliny. Jest wątek w 'jedzeniowym' o takim przygotowywaniu mięsa. Ale chciałabym zapytać w temacie, jak bardzo zmniejeszyć czas gotowania polędnicy o masie ok 700 g ? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Baleron*
Top
Bottom