Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Baleron*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="JotHa" data-source="post: 1553591" data-attributes="member: 75"><p>Najczęściej najpierw wiąże samo mięsko by je ładnie uformować. Nie tylko, gdy jest takie 'rozjechane', ale nawet ładne, zwarte, by nabrało jeszcze lepszego kształtu. Później nacieram ziołami i dopiero wrzucam do worka foliowego (rękawa) i wiąże z dwóch stron.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="JotHa, post: 1553591, member: 75"] Najczęściej najpierw wiąże samo mięsko by je ładnie uformować. Nie tylko, gdy jest takie 'rozjechane', ale nawet ładne, zwarte, by nabrało jeszcze lepszego kształtu. Później nacieram ziołami i dopiero wrzucam do worka foliowego (rękawa) i wiąże z dwóch stron. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Baleron*
Top
Bottom