Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Zupy
Barszcz wigilijny
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="-Anula-" data-source="post: 792220" data-attributes="member: 1719"><p>Zlałam już dziś swój zakwas buraczany do butelki, ale ponieważ robiłam go pierwszy raz, zastanowiła mnie jego konsystencja: był dość gęsty taki aż lekko jakby lepki, ciągnący. Czy to jest dobry &quot;objaw&quot;? Aha i robiłam bez chleba a i tak się zakisił, bardzo jest smaczny i ma cudny kolor. Tylko ta konsystencja mnie niepokoi a może tak powinno być?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="-Anula-, post: 792220, member: 1719"] Zlałam już dziś swój zakwas buraczany do butelki, ale ponieważ robiłam go pierwszy raz, zastanowiła mnie jego konsystencja: był dość gęsty taki aż lekko jakby lepki, ciągnący. Czy to jest dobry "objaw"? Aha i robiłam bez chleba a i tak się zakisił, bardzo jest smaczny i ma cudny kolor. Tylko ta konsystencja mnie niepokoi a może tak powinno być? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Płynąco
Zupy
Barszcz wigilijny
Top
Bottom