Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
basmati wg Alforda i basmati wg Malgosimi
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Misha" data-source="post: 455838" data-attributes="member: 3329"><p>Jak to dużo może się człowiek dowiedzieć o Basmati. Ja zawsze myłam ryż i prawie nigdy nie moczyłam dlatego i proces gotowania był dłuższy. Ale wpadł mi ostatnio w ręce przepis z moczeniem. Jak ostatnio wymoczyłam ryż (który zawsze gotuję w małej ilości wody, żeby się wchłonął), przy okazji mieszania by nie przywarł zauważyłam, że po bardzo krótkim czasie jest miękki. Teraz w tym wątku widzę i na pewno wypróbuję oba sposoby (świadomie). Bo kiedyś gotowałam w dużej ilości wody i odcedzałam, teraz zawsze w małej. </p><p></p><p>Pozdrawiam.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Misha, post: 455838, member: 3329"] Jak to dużo może się człowiek dowiedzieć o Basmati. Ja zawsze myłam ryż i prawie nigdy nie moczyłam dlatego i proces gotowania był dłuższy. Ale wpadł mi ostatnio w ręce przepis z moczeniem. Jak ostatnio wymoczyłam ryż (który zawsze gotuję w małej ilości wody, żeby się wchłonął), przy okazji mieszania by nie przywarł zauważyłam, że po bardzo krótkim czasie jest miękki. Teraz w tym wątku widzę i na pewno wypróbuję oba sposoby (świadomie). Bo kiedyś gotowałam w dużej ilości wody i odcedzałam, teraz zawsze w małej. Pozdrawiam. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
basmati wg Alforda i basmati wg Malgosimi
Top
Bottom