Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
basmati wg Alforda i basmati wg Malgosimi
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="aga9999" data-source="post: 579890" data-attributes="member: 2169"><p>O Matko! Małgosimi nie wiem jak Ci dziekowac. Ryż przyrzadzony wg Twojego sposobu jest pyszny!</p><p>Naprawde, na nowo odkrylismy ryz. </p><p>Akurat mialam tylko arborio. I sie stresowałam. Z tego całego strachu bardzo krótko trzymałam ryz w zimnej wodzie a potem jak tylko zaczela woda wrzec to byl juz gotowy. Bo to taki bardzo delikatny ryz. Ale tez sie udaje super ta metoda.</p><p>Zastanawiam sie czy w ten sposob mozna gotowac kasze, np gryczaną albo peczak..</p><p></p><p>Serdecznie pozdrawiam</p><p></p><p>[ATTACH=full]17317[/ATTACH]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="aga9999, post: 579890, member: 2169"] O Matko! Małgosimi nie wiem jak Ci dziekowac. Ryż przyrzadzony wg Twojego sposobu jest pyszny! Naprawde, na nowo odkrylismy ryz. Akurat mialam tylko arborio. I sie stresowałam. Z tego całego strachu bardzo krótko trzymałam ryz w zimnej wodzie a potem jak tylko zaczela woda wrzec to byl juz gotowy. Bo to taki bardzo delikatny ryz. Ale tez sie udaje super ta metoda. Zastanawiam sie czy w ten sposob mozna gotowac kasze, np gryczaną albo peczak.. Serdecznie pozdrawiam [ATTACH=full]17317[/ATTACH] [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
basmati wg Alforda i basmati wg Malgosimi
Top
Bottom