Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Batoniki bez tłuszczu
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="ela2225" data-source="post: 378183" data-attributes="member: 1298"><p><a href="http://www.gotowanie.wkl.pl/przepis20646.html" target="_blank">http://www.gotowanie.wkl.pl/przepis20646.html</a></p><p>Pyszne są naprawdę</p><p></p><p>2 i 1/4 szklanki płatków owsianych błyskawicznych</p><p>2/3 szklanki cukru brązowego (może być biały)</p><p>3/4 szklanki rodzynków / innych suszonych owoców</p><p>1 jabłko</p><p>1/3 szklanki orzechów / nasion (mieszanka różnych)</p><p>1 łyżeczka cynamonu</p><p>1/2 łyżeczki soli</p><p>3 i 1/3 szklanki mleka</p><p>2 jajka</p><p>aromat waniliowy</p><p></p><p>Łączymy: płatki + cukier + rodzynki + posiekane orzechy + cynamon + sól.</p><p>W innej misce łączymy: jajka + mleko + aromat. </p><p>Łączymy wszystko razem i dokładnie mieszamy. </p><p>Wylać to na blaszkę i wyrównać (musi być cienkie). Pokryć plasterkami jabłka. </p><p></p><p>Piec 55-60 minut w 170C. (aż środek będzie także upieczony).</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ela2225, post: 378183, member: 1298"] [URL="http://www.gotowanie.wkl.pl/przepis20646.html"]http://www.gotowanie.wkl.pl/przepis20646.html[/URL] Pyszne są naprawdę 2 i 1/4 szklanki płatków owsianych błyskawicznych 2/3 szklanki cukru brązowego (może być biały) 3/4 szklanki rodzynków / innych suszonych owoców 1 jabłko 1/3 szklanki orzechów / nasion (mieszanka różnych) 1 łyżeczka cynamonu 1/2 łyżeczki soli 3 i 1/3 szklanki mleka 2 jajka aromat waniliowy Łączymy: płatki + cukier + rodzynki + posiekane orzechy + cynamon + sól. W innej misce łączymy: jajka + mleko + aromat. Łączymy wszystko razem i dokładnie mieszamy. Wylać to na blaszkę i wyrównać (musi być cienkie). Pokryć plasterkami jabłka. Piec 55-60 minut w 170C. (aż środek będzie także upieczony). [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasteczka
Batoniki bez tłuszczu
Top
Bottom