Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Bawarskie ciasto serowe z jabłkami
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Lis" data-source="post: 270215" data-attributes="member: 626"><p>Ze mną chyba też musi się jeszcze oswoić, bo coś rozrabiało. Zamiast się piec jak zwykłe kruche, bulgotało, jakby się gotowało. Wyjęłam, kiedy zaczęło sie rumienić, ale wcale nie jestem przekonana czy da się ostatecznie odseparować od formy (zgodnie z radą Liski piekłam w tartowej, w tortownicy na 100% wypłynąłby mi cały tłuszcz). Teraz dopieka się z serem i jabłkami.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lis, post: 270215, member: 626"] Ze mną chyba też musi się jeszcze oswoić, bo coś rozrabiało. Zamiast się piec jak zwykłe kruche, bulgotało, jakby się gotowało. Wyjęłam, kiedy zaczęło sie rumienić, ale wcale nie jestem przekonana czy da się ostatecznie odseparować od formy (zgodnie z radą Liski piekłam w tartowej, w tortownicy na 100% wypłynąłby mi cały tłuszcz). Teraz dopieka się z serem i jabłkami. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Bawarskie ciasto serowe z jabłkami
Top
Bottom