Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Bawole oczy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="BeataSz" data-source="post: 133360" data-attributes="member: 90"><p>Nie odpowiem na to pytanie, ponieważ każdy ma inny piekarnik. Ja piekę zawsze ciasta na oko-widzę czy jest już gotowe czy nie. Tak jak kruche należy piec. Mniej więcej 0,5 godz do 45 minut. Czasami jak ciasto mam długo blade to trzymam dłużej, czasem szybciej się rumieni więc wówczas siedzi w piecu krócej. Sorry, ale ja nawet termometr w piekarniku mam niezbyt sprawny, więc i temp.pieczenia nie mogę określić.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BeataSz, post: 133360, member: 90"] Nie odpowiem na to pytanie, ponieważ każdy ma inny piekarnik. Ja piekę zawsze ciasta na oko-widzę czy jest już gotowe czy nie. Tak jak kruche należy piec. Mniej więcej 0,5 godz do 45 minut. Czasami jak ciasto mam długo blade to trzymam dłużej, czasem szybciej się rumieni więc wówczas siedzi w piecu krócej. Sorry, ale ja nawet termometr w piekarniku mam niezbyt sprawny, więc i temp.pieczenia nie mogę określić. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Bawole oczy
Top
Bottom