Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Bawole oczy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Noemi" data-source="post: 456702" data-attributes="member: 3138"><p>Hej Akulko! Ja robię takie ciasto kruche (niezawodne) :</p><p></p><p></p><p> 30dkg mąki, 2 łyżki cukru pudru, łyżka smalcu, łyżeczka proszku do pieczenia, 10 dkg margaryny-</p><p></p><p> to wszystko posiekać, dodać 1 jajko, 2 żółtka- wyrobić.</p><p></p><p> W zależności od tego jakie ciasto piekę, czasami je podpiekam wcześniej ok. 2o minut .</p><p> Noemi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Noemi, post: 456702, member: 3138"] Hej Akulko! Ja robię takie ciasto kruche (niezawodne) : 30dkg mąki, 2 łyżki cukru pudru, łyżka smalcu, łyżeczka proszku do pieczenia, 10 dkg margaryny- to wszystko posiekać, dodać 1 jajko, 2 żółtka- wyrobić. W zależności od tego jakie ciasto piekę, czasami je podpiekam wcześniej ok. 2o minut . Noemi [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Bawole oczy
Top
Bottom