Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Bawole oczy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="BeataSz" data-source="post: 457536" data-attributes="member: 90"><p>Ja teraz najczęściej kruche robię tak jakie przy szarlotce bajaderki, jakoś od pewnego czasu najbardziej mi ono odpowiada. A przepisów na kruche mam całą masę, niemal przy każdym cieście inne. I rzeczywiście niektóresą lepsze inne gorsze ale z obrzydliwym jeszcze się nie spotkałam. Muszę chyba odświeżyć pamięć i wykonać dokładnie z tego przepisu, który tu podałam, obrzydliwe ciasto na Wielki Post będzie jak znalazł.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="BeataSz, post: 457536, member: 90"] Ja teraz najczęściej kruche robię tak jakie przy szarlotce bajaderki, jakoś od pewnego czasu najbardziej mi ono odpowiada. A przepisów na kruche mam całą masę, niemal przy każdym cieście inne. I rzeczywiście niektóresą lepsze inne gorsze ale z obrzydliwym jeszcze się nie spotkałam. Muszę chyba odświeżyć pamięć i wykonać dokładnie z tego przepisu, który tu podałam, obrzydliwe ciasto na Wielki Post będzie jak znalazł. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Słodkości
Ciasta
Bawole oczy
Top
Bottom