Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Beef Carbonnade*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="moni77" data-source="post: 604141" data-attributes="member: 73"><p>zagląda tu kto czy zabilam i ten wątek?</p><p>a jak jest z odgrzewaniem dania? chodzi mi o to ze bagietka będzie super zapieczona po zapiekaniu a co jak zostanie mi na jutro?Namoknie i wyjdzie breja bagietkowa?moze lepiej zapiekać z góry zakładając ze zostanie , czyli podzieli na części czy ja wiem?ułożyć bagietkę na części tylko?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="moni77, post: 604141, member: 73"] zagląda tu kto czy zabilam i ten wątek? a jak jest z odgrzewaniem dania? chodzi mi o to ze bagietka będzie super zapieczona po zapiekaniu a co jak zostanie mi na jutro?Namoknie i wyjdzie breja bagietkowa?moze lepiej zapiekać z góry zakładając ze zostanie , czyli podzieli na części czy ja wiem?ułożyć bagietkę na części tylko? [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Beef Carbonnade*
Top
Bottom