Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Beef Carbonnade*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="moni77" data-source="post: 604586" data-attributes="member: 73"><p>wyszło bardzo , ale to bardzo smakowicie</p><p>mieso rozpływa sie w ustach, bagietka dla przeciwwagi chrupiąca,</p><p>aromat zniewala</p><p>no pyszne jest</p><p></p><p>ale...porter żywca nadal goryczkowy smak, i mam dylemat jak belgijski smakuje. Czy jest łagodniejszy, czy tak ma byc</p><p>ze ta goryczka nadaje charakteru?</p><p>to nie ujma dla dania, zwyczajnie ciekawi mnie, czy smak miał byc łagodny czy jednak z nuta goryczki</p><p></p><p>zostanie w repertuarze</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="moni77, post: 604586, member: 73"] wyszło bardzo , ale to bardzo smakowicie mieso rozpływa sie w ustach, bagietka dla przeciwwagi chrupiąca, aromat zniewala no pyszne jest ale...porter żywca nadal goryczkowy smak, i mam dylemat jak belgijski smakuje. Czy jest łagodniejszy, czy tak ma byc ze ta goryczka nadaje charakteru? to nie ujma dla dania, zwyczajnie ciekawi mnie, czy smak miał byc łagodny czy jednak z nuta goryczki zostanie w repertuarze [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Beef Carbonnade*
Top
Bottom