Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Beef Carbonnade*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="moni77" data-source="post: 608773" data-attributes="member: 73"><p>ja używałam polskiego-żywiec porter, pisalam wyżej</p><p>guinnessa tez próbowałam, oba łatwo dostępne na naszym rynku</p><p>oba daja goryczki nieco, aczkolwiek nie mam porównania z Ale którego używa Tatter</p><p>robiłam w żaroodpornym z przykrywką i nei nakrywalam folią wiec mysle ze w kamionce tez mozna</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="moni77, post: 608773, member: 73"] ja używałam polskiego-żywiec porter, pisalam wyżej guinnessa tez próbowałam, oba łatwo dostępne na naszym rynku oba daja goryczki nieco, aczkolwiek nie mam porównania z Ale którego używa Tatter robiłam w żaroodpornym z przykrywką i nei nakrywalam folią wiec mysle ze w kamionce tez mozna [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Beef Carbonnade*
Top
Bottom