Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia azjatycko-orientalna
Beliaszi*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="weerka" data-source="post: 1094601" data-attributes="member: 15547"><p>robiłam wczoraj dla znajomych facetów jak dodatek do piwska meczowego ale ciasto potraktowałam jak pączkowe i z płynów dałam mlek pól na pół z piwem ,i &quot;wyrastałam&quot; tez tak jak paczki-jeden raz w misce a drugi jakieś 15-20 minut przed smażeniem.</p><p>acha i dałam jedno jajko.</p><p>wyszły super,wcale nie nasiąkły tłuszczem a nawet miały białe obwódki ,co nie udało mi się dotąd przy smażeniu pączków.</p><p>chłopaki wcinali je na zimno polane ketchupem i bardzo chwalili,więc Samanto można i na zimno byleby ciasto było z alkoholem,wtedy nie wciągnie tłuszczu tylko się ładnie usmaży z wierzchu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="weerka, post: 1094601, member: 15547"] robiłam wczoraj dla znajomych facetów jak dodatek do piwska meczowego ale ciasto potraktowałam jak pączkowe i z płynów dałam mlek pól na pół z piwem ,i "wyrastałam" tez tak jak paczki-jeden raz w misce a drugi jakieś 15-20 minut przed smażeniem. acha i dałam jedno jajko. wyszły super,wcale nie nasiąkły tłuszczem a nawet miały białe obwódki ,co nie udało mi się dotąd przy smażeniu pączków. chłopaki wcinali je na zimno polane ketchupem i bardzo chwalili,więc Samanto można i na zimno byleby ciasto było z alkoholem,wtedy nie wciągnie tłuszczu tylko się ładnie usmaży z wierzchu. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia azjatycko-orientalna
Beliaszi*
Top
Bottom