Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Biała kiełbasa w glazurze
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="wianka" data-source="post: 1517871" data-attributes="member: 36949"><p>6-8 małych pętek białej kiełbasy parzonej</p><p>0,5 słoika dżemu z czerwonej porzeczki</p><p>szczypta cynamonu</p><p>szczypta mielonej papryki ostrej</p><p>0,5 łyżeczki mielonej papryki słodkiej</p><p>1 łyżka octu winnego</p><p></p><p>Jeśli dżem ma pestki przetrzeć go przez sito. Dżem podgrzać z przyprawami i octem.</p><p>Kiełbaski ponakłuwać lub delikatnie ponacinać, ułożyć w wysmarowanym naczyniu do pieczenia, posmarować glazurą</p><p>i wstawić do nagrzanego piekarnika. Piec 20 min. w 190 C.</p><p></p><p>W ten sposób robiłam też parówki.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="wianka, post: 1517871, member: 36949"] 6-8 małych pętek białej kiełbasy parzonej 0,5 słoika dżemu z czerwonej porzeczki szczypta cynamonu szczypta mielonej papryki ostrej 0,5 łyżeczki mielonej papryki słodkiej 1 łyżka octu winnego Jeśli dżem ma pestki przetrzeć go przez sito. Dżem podgrzać z przyprawami i octem. Kiełbaski ponakłuwać lub delikatnie ponacinać, ułożyć w wysmarowanym naczyniu do pieczenia, posmarować glazurą i wstawić do nagrzanego piekarnika. Piec 20 min. w 190 C. W ten sposób robiłam też parówki. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Mięsa i wędliny
Biała kiełbasa w glazurze
Top
Bottom