- Gru 22, 2004
- 22,404
- 0
- 0
kostka fety garść szczypiorku
listki bazylii i mięty
3 zabki czosnku
zielona papryka
ogórek wężowy
ogórek gruntowy
Ząbki czosnku pokroić na pół i nasmarować nimi miskę. Wrzucić na dno miski. warzywa pokroić w kostkę (nie obierać!). miętę i bazylię posiekać. Fetę podziabać lub pokroić w sporą kostkę. Odstawić na godzinę do lodówki. Połączyć z ugotowanym ciepłym makaronem.
listki bazylii i mięty
3 zabki czosnku
zielona papryka
ogórek wężowy
ogórek gruntowy
Ząbki czosnku pokroić na pół i nasmarować nimi miskę. Wrzucić na dno miski. warzywa pokroić w kostkę (nie obierać!). miętę i bazylię posiekać. Fetę podziabać lub pokroić w sporą kostkę. Odstawić na godzinę do lodówki. Połączyć z ugotowanym ciepłym makaronem.

Ostatnią edycję dokonał moderator: