Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Bialy chleb na zakwasie z San Francisco
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Aniks" data-source="post: 196597" data-attributes="member: 152"><p>rośnie i rośnie...powolutku. Włożyłam do keksówki. </p><p>Robię z połowy porcji i teraz się zastanawiam bo po ok. 3 godz. 2 wyrastania, ciasta jest minimalnie więcej niż połowa keksówki, takiej o dł. 32 cm. Powiedzcie czy ciasto jeszcze powinno rosnąć czy foremka za duża do tej ilości ciasta :</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Aniks, post: 196597, member: 152"] rośnie i rośnie...powolutku. Włożyłam do keksówki. Robię z połowy porcji i teraz się zastanawiam bo po ok. 3 godz. 2 wyrastania, ciasta jest minimalnie więcej niż połowa keksówki, takiej o dł. 32 cm. Powiedzcie czy ciasto jeszcze powinno rosnąć czy foremka za duża do tej ilości ciasta : [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Bialy chleb na zakwasie z San Francisco
Top
Bottom