Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Bialy chleb na zakwasie z San Francisco
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="dziunia" data-source="post: 430294" data-attributes="member: 151"><p>Przede wszystkim jesli masz możliwość edycji swoich postów to popraw zdjęcia tak żeby były jedno pod drugim-inaczej strona sie rozjeżdza i ciężko się czyta.</p><p>Poza tym zobacz jak jest w przepisie- ile czasu miał chleb wyrastać przed pieczeniem: &quot;Chleb powinien jeszcze raz wyrosnąć mniej więcej 50% swojej objętości. <strong>W temperaturze pokojowej zajmie to ok. 3 godziny.</strong>&quot; Dodam, że chleby z przewagą mąki pszennej zawsze szybko rosną, nie należy więc zostawiać takiego chleba na noc, bo potem są takie efekty jak na zdjęciach powyżej. Teraz możesz go upiec, może się utrzyma.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="dziunia, post: 430294, member: 151"] Przede wszystkim jesli masz możliwość edycji swoich postów to popraw zdjęcia tak żeby były jedno pod drugim-inaczej strona sie rozjeżdza i ciężko się czyta. Poza tym zobacz jak jest w przepisie- ile czasu miał chleb wyrastać przed pieczeniem: "Chleb powinien jeszcze raz wyrosnąć mniej więcej 50% swojej objętości. [B]W temperaturze pokojowej zajmie to ok. 3 godziny.[/B]" Dodam, że chleby z przewagą mąki pszennej zawsze szybko rosną, nie należy więc zostawiać takiego chleba na noc, bo potem są takie efekty jak na zdjęciach powyżej. Teraz możesz go upiec, może się utrzyma. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Bialy chleb na zakwasie z San Francisco
Top
Bottom