Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Bialy chleb na zakwasie z San Francisco
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="A.S." data-source="post: 460186" data-attributes="member: 2980"><p>Naczynie o ktorym pisze to taka duza prostokatna forma ceramiczna, bez pokrywy, typowa w Portugalii do pieczenia mies i innych potraw. Gdybym wlozyla do niej chleb do wyrastania to prawdopodobnie by sie rozjechal i mial potem wysokosc okolo 3 cm. Pieke w starym piekarniku gazowym, a forma o tyle pomaga, ze mi sie od dolu nie przypala i smaczniejsze wychodza wypieki niz na blasze.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="A.S., post: 460186, member: 2980"] Naczynie o ktorym pisze to taka duza prostokatna forma ceramiczna, bez pokrywy, typowa w Portugalii do pieczenia mies i innych potraw. Gdybym wlozyla do niej chleb do wyrastania to prawdopodobnie by sie rozjechal i mial potem wysokosc okolo 3 cm. Pieke w starym piekarniku gazowym, a forma o tyle pomaga, ze mi sie od dolu nie przypala i smaczniejsze wychodza wypieki niz na blasze. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Pieczywo
Pieczywo na zakwasie
Bialy chleb na zakwasie z San Francisco
Top
Bottom