Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia azjatycko-orientalna
Bielasze
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="Joanna" data-source="post: 1436079" data-attributes="member: 1024"><p>Yrso, smażyłam je kiedyś na festiwal kuchni rosyjskiej, z innego przepisu (<a href="http://www.izbushka.com/forum/showthread.php?p=22386#post22386" target="_blank">z Izbushki</a>). Najbardziej mi smakowały takie świeżo usmażone, odgrzewane już mniej. Ale to może kwestia przepisu, nie wiem.</p><p>Cebulę dawałam surową. W przepisie, z ktorego korzystałam, mełło się ją razem z mięsem przez maszynkę.</p><p></p><p></p><p></p><p>EDIT:</p><p>A może to był ten przepis?:</p><p><a href="https://www.cincin.cc/index.php?s=&showtopic=21470&view=findpost&p=944602" target="_blank">https://www.cincin.cc/index.php?s=&show...st&p=944602</a></p><p><a href="http://www.izbushka.com/forum/showthread.php?p=37103#post37103" target="_blank">http://www.izbushka.com/forum/showthread.p...37103#post37103</a></p><p>Nie pamiętam....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Joanna, post: 1436079, member: 1024"] Yrso, smażyłam je kiedyś na festiwal kuchni rosyjskiej, z innego przepisu ([URL="http://www.izbushka.com/forum/showthread.php?p=22386#post22386"]z Izbushki[/URL]). Najbardziej mi smakowały takie świeżo usmażone, odgrzewane już mniej. Ale to może kwestia przepisu, nie wiem. Cebulę dawałam surową. W przepisie, z ktorego korzystałam, mełło się ją razem z mięsem przez maszynkę. EDIT: A może to był ten przepis?: [URL="https://www.cincin.cc/index.php?s=&showtopic=21470&view=findpost&p=944602"]https://www.cincin.cc/index.php?s=&show...st&p=944602[/URL] [URL="http://www.izbushka.com/forum/showthread.php?p=37103#post37103"]http://www.izbushka.com/forum/showthread.p...37103#post37103[/URL] Nie pamiętam.... [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia azjatycko-orientalna
Bielasze
Top
Bottom