Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Bigos na słodko
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="seniorka" data-source="post: 894234" data-attributes="member: 10341"><p>Tak, jest słodkawy. Wyszedł średni garnek, jakieś 1 - 1,5 litra (chyba), bo nie wiem ile te garnki mają pojemności. Myślałam, że ktoś wpadnie, nawet zapraszałam, żeby mieć zdjęcie. Ale nic z tego nie wyszło. Po bigosie już ani śladu i po zdjęciu też. Nie bierz zbyt dużej główki kapusty włoskiej, bo przytłumi smak tej kwaszonej. Spróbuj, to jest niedrogie, niewiele pracy, a smak doskonały, zakładając, ze lubisz kuchnię słodkawą.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="seniorka, post: 894234, member: 10341"] Tak, jest słodkawy. Wyszedł średni garnek, jakieś 1 - 1,5 litra (chyba), bo nie wiem ile te garnki mają pojemności. Myślałam, że ktoś wpadnie, nawet zapraszałam, żeby mieć zdjęcie. Ale nic z tego nie wyszło. Po bigosie już ani śladu i po zdjęciu też. Nie bierz zbyt dużej główki kapusty włoskiej, bo przytłumi smak tej kwaszonej. Spróbuj, to jest niedrogie, niewiele pracy, a smak doskonały, zakładając, ze lubisz kuchnię słodkawą. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Zdrowe kalorie
Wegetarianie
Bigos na słodko
Top
Bottom