Strona główna
Fora
Nowe posty
Przeszukaj fora
Co nowego?
Nowe posty
Nowe komentarze profilowe
Ostatnia aktywność
Użytkownicy
Zarejestrowani użytkownicy
Aktualnie online
Nowe komentarze do profilów
Szukaj komentarzy do profilów
Logowanie
Rejestracja
Szukaj
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Szukaj wyłącznie po tytułach wątków
Przez:
Nowe posty
Przeszukaj fora
Menu
Aplikacja forum
Instaluj
Odpowiedź w wątku
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
Bigos*
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo.
Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z
alternatywnej przeglądarki
.
Wiadomość
<blockquote data-quote="sapphire" data-source="post: 900812" data-attributes="member: 14959"><p>Nie zauważyłam, że przede mną Samanta jż odpowidziała - musiałyśmy pisać w tym samym czasie, bo mi to trochę zajęło...</p><p></p><p>Jak widzisz Iluano, każdy przepis jest dobry, byle zacząc, a później i tak zrobisz po swojemu.</p><p></p><p>Co do ilości wody, to możesz dać do połowy ilości kapusty, bo kapusta trochę siądzie, aczęść wody odparuje. Ja dolewam wody w trakcie gotoania, ale nie są to wielkie ilości - raczej tyle, żeby wszystko się nie przypaliło.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sapphire, post: 900812, member: 14959"] Nie zauważyłam, że przede mną Samanta jż odpowidziała - musiałyśmy pisać w tym samym czasie, bo mi to trochę zajęło... Jak widzisz Iluano, każdy przepis jest dobry, byle zacząc, a później i tak zrobisz po swojemu. Co do ilości wody, to możesz dać do połowy ilości kapusty, bo kapusta trochę siądzie, aczęść wody odparuje. Ja dolewam wody w trakcie gotoania, ale nie są to wielkie ilości - raczej tyle, żeby wszystko się nie przypaliło. [/QUOTE]
Wprowadź cytat...
Weryfikacja
Odpowiedz
Strona główna
Fora
Przepisy
Kuchnie świata
Kuchnia polska
Bigos*
Top
Bottom